OVER KETO COACHING

EEN UITGEBREID AANBOD COACHING VOOR ZOWEL DE STARTER ALS DE KETO ERVARENE

WAT?

Persoonlijke begeleiding op jouw maat met een voedings- en levensstijlplan perfect afgestemd op jouw lichaam, jouw persoonlijkheid, je gezinssituatie en de doelen die je wil bereiken.

GEPERSONALISEERDE MACRO'S

Uitgekiende berekening volgens jouw persoonlijke behoeftes en afgestemd op jouw lichaam en het doel dat je voor ogen hebt.

SMART DOELEN STELLEN

Samen zetten we jouw doel en stippelen we de ideale weg uit met behulp van de KETO levensstijlplanner en werkmap.

KETO INFO EN WETENSCHAP

Alle wetenschappelijk onderbouwde informatie, tools, tips, tricks en recentste ontwikkelingen op gebied van keto.

CONTINUE ONDERSTEUNING

Niet alleen tijdens de vaste afspraken, maar ook tussendoor kan je vragen stellen en rekenen op de nodige ondersteuning en motivatie.

ONLINE COMMUnITY

Lidmaatschap van de online community, een besloten facebookgroep waarin enkel leden worden toegelaten.

RECEPTEN EN MAALTIJDPLAN

Geen voorgekauwde weekmenu’s, maar een maaltijdplan dat je makkelijk zelf kan samenstellen + alle recepten op de site.

HOE?

WAAROM?

Een nieuwe levensstijl is geen switch die je van de ene dag op de andere maakt. Je moet je voorbereiden, een doel voor ogen hebben en je lichaam de kans geven om zich aan te passen en te herstellen van eventueel eerder aangerichte schade. Die is er niet in één dag gekomen en die kan je niet in één dag wegtoveren. Als je wil slagen in je nieuwe levensstijl is het belangrijk dat je goed geïnformeerd bent en dat je een plan van aanpak hebt. Een duidelijk plan van aanpak voorkomt onzekerheden en behoed je van het terugvallen in je oude, ongezonde gewoontes. Leren om het te doen is slechts de helft van de gewonnen strijd. De soms tegenstrijdige of onduidelijke informatie, de verschillende opinies, visies en vooral versies van low-carb/keto dieet, maakt dat mensen vaak verkeerd geïnformeerd zijn, waardoor ze geen goed geformuleerd keto dieet volgen.
Ook voor zij die denken dat het voor hen niet werkt of het hen niet lukt.
Wil je het dieet goed aanpakken, met de juiste kennis en de nodige ondersteuning, dan kan Keto Coaching voor jou en samen met jou het verschil maken en je begeleiden naar jouw doel.
Keto coaching helpt jou om je keto dieet op een goede manier te starten of aan te passen naar wat werkt voor jou, met wetenschappelijk onderbouwde informatie, deskundig advies, one-on-one of zelfs gezinscoaching, leuke recepten en een overvloed aan informatie zodat je van keto jouw nieuwe levensstijl kan maken.
Samen maken we een plan om niet alleen je voedingspatroon aan te pakken, maar ook je algehele levensstijl.

EEN UITGEBREID AANBOD COACHING VOOR ZOWEL DE STARTER ALS DE KETO ERVARENE

disclaimer : Alle informatie gegeven tijdens consulten, via telefoon, via mail of elke andere vorm van communicatie, op de Website, de inhoud van de blog, de inhoud van de werkmap en bijlagen, inclusief tekst, afbeeldingen en geciteerde statistieken, evenals al het andere materiaal dat hierin is opgenomen (‘de inhoud”), is alleen voor informatiedoeleinden. Dit is niet bedoeld als vervanging voor professioneel, medisch advies, medische diagnose en/of behandeling. Negeer geen medisch advies en raadpleeg altijd uw arts als u vragen heeft over een medische aandoening of voordat u iets implementeert dat u heeft gelezen of gehoord in onze inhoud of tijdens webinars, life video’s, enzovoort. Het implementeren van eventuele adviezen hetzij uit de inhoud van de website, tijdens de coaching consulten, webinars, etc. is op eigen risico. Het is raadzaam om de overstap naar een ketogene of andere levensstijl en/of voedingspatroon eerst te bespreken met uw arts of medisch behandelaar.
zie ook onze algemene voorwaarden

Scroll naar boven