Zelfgemaakte Suikervrije Speculoos Notenpasta
Dit koolhydraatarm receptje is een variant op de gewone Keto speculoos pasta die gemaakt is met Keto speculoos koekjes.
Ook dit is uiteraard suikervrij, graanvrij en glutenvrij, maar je hebt natuurlijk niet altijd net speculoos koekjes gebakken en die uit de winkel laat je beter links liggen.
Die zitten vol met granen, gluten en suikers.
Al zijn er natuurlijk ondertussen wel glutenvrije versies te vinden, de andere ingrediënten die eraan toegevoegd zijn, passen niet binnen een keto levensstijl.
Mocht je er vinden die dat wel doen, laat het me zeker weten. En als ik er vind, laat ik het je zeker ook weten.
Deze zelfgemaakte speculoos pasta is heerlijk op een sneetje Keto carré brood dat je even getoast hebt of op een Keto Pistolet of Keto Zadenbroodje … en dan even dippen in de koffie hmmm 😉
Keto speculoos notenpasta
Ingrediënten
- 180 gram geroosterde macadamia notenboter (of amandelen of mengeling)
- 2 el kokosolie
- 2 el roomboter
- 3 el speculooskruiden
- 1 el kaneel
- 1 tlp vanille extract
- 2 tlp oploskoffie
- 2 el Sukrin :1 of Steviala
Bereiding
- Doe alle ingrediënten in de blender en mix tot een gladde massaSchraap in een glazen pot en bewaar in de koelkast