Keto Wraps
Koolhydraatarme, graanvrije en glutenvrije wraps met slechts 3 ingrediënten. Snel en makkelijk, perfect voor je Keto Lunch!
De wraps die je in de supermarkt vindt zijn meestal gemaakt van tarwebloem en hier en daar vind je een soort die enkel met maïs gemaakt.
Hoe dan ook, ze zitten dus vol koolhydraten en zijn niet graanvrij, laat staan glutenvrij.
En dan spreken we nog niet van de andere ongewenste toevoegingen.
Toegegeven, wraps zijn super handig om mee te nemen voor de lunch, voor jezelf of in de brooddoos van de kids.
Ze lenen zich ook perfect om te vullen met eventuele restjes van de dag voordien.
Alleen zou het jammer zijn om deze ongezonde wraps te vullen met gezonde restjes.
Dus maak ze gewoon zelf!
Met dit super makkelijk en snel recept maak je de lekkerste wraps.
En je hebt er slechts 3 ingrediënten voor nodig!
Eitjes, kokosmeel en water. (en een beetje kokosolie om in te bakken) 😉
Bovendien kan je ze makkelijk op voorhand maken en in de koelkast bewaren.
Of verpak ze individueel en stop ze in een vrieszakje in de diepvries. Daar zijn ze zeker 3 maanden houdbaar.
Ik heb altijd een voorraadje zitten. 🙂
Wist je trouwens dat je er, mits een kleine aanpassing, ook een Supersnelle Keto Pizzabodem kan van maken? Check zeker ook dat recept, daar staan foto’s met de bereidingswijze.
Het recept voor deze wraps is een basisrecept, waar je naar eigen smaak kruiden en andere ingrediënten kan aan toevoegen.
Zoals de Keto Kruiden Roomkaas Tortilla’s bijvoorbeeld.
Ik gebruik ze trouwens ook in het recept voor de Keto Mexicaanse Tortilla schotel.
Probeer ze zelf en vul ze met jouw favoriete ingrediënten.
Smakelijk!😋
Meer Keto Wrap / Tortilla / Taco / Nacho recepten om uit te proberen:
Deel jouw creatie op Facebook, in de Facebook Workshop Groep, volg @ketocoaching.be op Facebook en @ketocoachingbelgium en #ketocoachingbelgium op Instagram.
Vergeet het recept ook niet te Pinnen.
Keto snelle 3 ingrediënten wrap
Ingrediënten
- 2 eieren
- 2 eiwitten
- 2 el kokosmeel (Sukrin) (of 2 psyllium husk/vezel of 1 el kokosmeel + 1 el psyllium husk/vezel - geen poeder!)
- 2 el water (of iets meer om deeg te verdunnen)
- optioneel kruiden zoals oregano, tijm, look, ...
- 2 el kokosolie (om te in bakken)
Bereiding
- Doe de eieren, eiwitten, kokosmeel/psyllium en kruiden naar keuze in de blenderJe kan 2 el kokosmeel gebruiken of 2 el psyllium of een mix van beide
- Verhit één eetlepel kokosolie in de pan
- Giet de helft van het mengsel in de pan en zet een deksel op de pan en draai het vuur lager.Het deeg zal grote luchtbellen vormen, dat is normaal.
- Laat ongeveer 3 à 4 minuten bakken, haal het deksel van de pan en keer de bodem om.
- Zet het deksel terug op de pan en laat langs deze zijde nog 2 à 3 minuten bakken.
- Herhaal met de rest van het deeg
- Laat afkoelen en maak er een heerlijke lunch mee klaar