Keto Hazelnoot Praliné vulling voor bonbons

Keto hazelnoot praliné crème voor suikervrije fudge of vulling van je koolhydraatarme praline of chocolade
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp

Keto Pralinévulling

Een suikervrije hazelnootpraliné vulling voor je koolhydraatarme chocolade bonbons, pralines, paaseitjes, …

Dit recept is afgeleid van de Keto Praliné Hazelnoot Chocopasta.

Het is dezelfde werkwijze, alleen gebruik ik minder room en roomboter om zo een vastere vulling te krijgen.

Ik gebruik deze vulling in de Keto Paaseitjes, maar je kan er ook pralines of andere chocolade bonbons mee vullen.

Sukrin Icing afbeeldingUiteraard is deze hazelnootpraliné suikervrij, want hij is gezoet met Sukrin Icing. Dat is erythritol met een beetje Stevia, maar dan wel poedervorm.

Okono vegan milk chocolate keto chocoladeDe chocolade die ik gebruik in deze praliné is de Vegan Melk Chocolade van Okono.

Je kan uiteraard ook andere Keto (melk) chocolade gebruiken. Check Coach Sofie’s Keto Keuken Voorraadlijst om te zien welke chocolade geschikt is voor je Keto Levensstijl.

Hou je van hazelnoten en chocolade? Probeer dan zeker de Keto Praliné Hazelnoot Choco Pasta eens op je Keto brood.

Stap voor stap uitleg en foto’s vind je in het recept van Keto Praliné Hazelnoot Choco Pasta.

Probeer het recept en vul er je Keto Paaseitjes of pralines mee.

Keto paaseitjes met vulling suikervrij koolhydraatarm chocolaatjes paasfeest

Deel jouw creatie op Facebook, in de Facebook Workshop Groep, volg @ketocoaching.be op Facebook en @ketocoachingbelgium en #ketocoachingbelgium op Instagram.

Vergeet het recept ook niet te Pinnen.




Keto Praliné - Hazelnoot praline bonbon vulling

Print recept Pin recept
Dessert, ontbijt, traktaties
porties 30 el/fudge
Bereidingstijd 15 minuten
opstijven 30 minuten
Totale tijd 45 minuten

Ingrediënten

  • 100 gram hazelnootpasta/boter (zonder toevoegingen)
  • 200 ml volle room
  • 50 gram roomboter
  • 50 gram Okono Vegan Melk Chocolade (of andere Keto (melk) chocolade )
  • 20 gram Sukrin Icing (of erythritol in poedervorm + een paar druppels stevia vloeibaar)
  • 2 el hazelnootolie (van bij de hazelnootpasta)

Bereiding

  • Smelt de hazelnootpasta/boter in een pan op laag vuur
  • Wanneer deze enigszins vloeibaar wordt, voeg je de room en zoetstof toe en laat je even doorwarmen
  • Haal van het vuur en voeg de in stukjes gebroken chocolade en 2 el van de hazelnootolie (uit het potje van je hazelnootboter) toe
  • Roer tot de chocolade gesmolten is en de hazelnootolie goed gemengd is
  • Voeg vervolgens de koude boterklontjes toe en laat wegsmelten terwijl je blijft roeren
  • Vul de cups of vormpjes met de praliné en laat opstijven in de koelkast
    bewaren doe je ook best in de koelkast

Notities

1 el/cup/fudge = 15 gram
voedingswaarde per 15 g :
totale KH 1,9 g  waarvan 0,9 g erythritol (95% gerekend)
Totale KH - suikeralcohol : 1 g / eiwit 0,8 g / vet 7,1 g / vezels 0,4 g
Zijn jouw pralines of papieren cups groter of kleiner, dan reken je de voedingswaarde om.
Nutrition Facts
Keto Praliné - Hazelnoot praline bonbon vulling
Amount Per Serving (1 el/cup/fugde)
Calories 69.6 Calories from Fat 64
% Daily Value*
Fat 7.1g11%
Saturated Fat 3g19%
Trans Fat 0.1g
Polyunsaturated Fat 0.3g
Monounsaturated Fat 1.9g
Cholesterol 12.7mg4%
Sodium 14.4mg1%
Potassium 5.4mg0%
Total Carbs 1.9g1%
Fiber 0.4g2%
Sugar 0.2g0%
Protein 0.8g2%
Vitamin A 139.7IU3%
Vitamin C 0.1mg0%
Calcium 4.7mg0%
Iron 0.1mg1%
Sugar alcohol 0.9g
Net Carbs 0.6g
Total Carbs - sugaralcohol 1g
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.


Heb je dit recept geprobeerd?Vermeld @ketocoachingbelgium of tag #ketocoachingbelgium!

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Sofie

Sofie

Sommige posts bevatten links naar producten waar ik mogelijks een kleine commissie of testproducten voor ontvang. Dit verandert niets aan de prijs die jij ervoor betaalt! Op deze manier blijft het voor mij mogelijk om alle recepten en posts gratis te delen.

Belangrijk : Alle informatie op de Website en de inhoud van de blog, inclusief tekst, afbeeldingen en geciteerde statistieken, evenals al het andere materiaal dat hierin is opgenomen (‘de inhoud”), is alleen voor informatiedoeleinden. De inhoud is niet bedoeld als vervanging voor professioneel, medisch advies, medische diagnose en/of behandeling. Negeer geen medisch advies en raadpleeg altijd uw arts als u vragen heeft over een medische aandoening of voordat u iets implementeert dat u heeft gelezen of gehoord in onze inhoud of tijdens eventuele webinars, life video’s, enzovoort. Als bezoeker of gebruiker van de Website verbind je je ertoe op geen enkele wijze en onder geen enkele vorm dan ook het geheel of zelfs een deel van elementen waaruit de Website bestaat te kopiëren, te bewerken, te reproduceren, door te verkopen of op enige andere wijze te gebruiken. zie onze voorwaarden

Volg ons op

Recente recepten

Like onze pagina

Mis geen enkel recept

Scroll naar top