Keto kokospudding & granola
Witte en Donkere Chocolade Kokospudding Granola Duo.
Koolhydraatarm, glutenvrij, suikervrij en ook nog eens zuivelvrij!
Dit kokospudding duo is de ideale afsluiter van je feestdiner.
Lekker, simpel en boordevol smaak!
Ook heerlijk bij de brunch? 😉
Het recept is een combinatie van de Keto witte chocolade kokospudding en de Keto donkere chocolade kokospudding met 2 soorten granola.
Bij de witte chocolade kokospudding combineerde ik de ‘No Nuts No Glory‘ granola en bij de donkere chocolade kokospudding de ‘Cocoa Power‘ granola. Beide van Okono.


Aangezien ik in de kokospudding zelf ook de chocolade van Okono gebruik, vond ik dit een topcombinatie.
Uiteraard kan je ook andere chocolade en andere keto granola gebruiken, maar deze gaan natuurlijk perfect samen.
Als alternatief kan je bij de witte chocolade kokospudding zeker het recept voor de Homemade Peanut Butter en kokos Granola en bij de donkere chocolade kokospudding zou ik dan de Homemade Keto Hazelnoot Chocolade granola of de basis Keto Granola kiezen.
En als het niet zuivelvrij hoeft te zijn, dan kan je deze combinatie uiteraard maken met de gewone Keto Vanillepudding en Keto Chocoladepudding.
Deel jouw creatie op Facebook, in de Facebook Workshop Groep, volg @ketocoaching.be op Facebook en @ketocoachingbelgium en #ketocoachingbelgium op Instagram.
Vergeet het recept ook niet te Pinnen.
Keto Witte en Donkere Chocolade Kokospudding Granola Duo
Ingrediënten
- 1/2 recept Keto witte chocolade kokospudding
- 1/2 recept Keto chocolade kokospudding
- 24 el Okono Cacao Power granola (of de homemade Keto chocolade granola)
- 24 el Okono No Nuts No Glory granola (of de homemade Keto Cacaoboter macadamia granola)
optioneel voor extra afwerking
- 6 stukjes Okono Vegan White met macadamia noten
- 6 stukjes Okono Dark Chocolate Cacao nibs
- 3 el kokosrasp
Bereiding
maak de witte chocolade kokospudding
maak de donkere chocolade kokospudding
- Je kan beide puddingvariaties (zelfs één of twee dagen) op voorhand maken
samenstellen - afwerken
- Doe in elk glas onderaan 1,5 el Okono No Nuts, No Glory granola
- Verdeel er vervolgens de witte chocolade kokospudding over
- Schep er 2 el Okono Cacao Power granola over
- Verdeel er dan de donkere chocolade kokospudding over
- Strooi over elk glas nog de resterende 0,5 el Okono No Nuts, No Glory granola
- Werk elk dessertje af met een beetje kokosrasp, een beetje geraspte Okono Witte Chocolade met macadamia noten en een beetje geraspte Okono Dondere Chocolade met cacao nibs
- Serveer en geniet ervan bij een tasje koffie of thee