Opendeurdag Medisch Centrum – Ontmoet Keto Coach Sofie

MC Hogeweg opendeur Keto Coach Sofie

Vragen over Keto? Wil je graag starten? Zijn er ook andere zaken die dringend moeten aangepakt worden?

Ontmoet Keto Coach Sofie en het ganse team van Medisch Centrum Hogeweg tijdens de opendeurdag.

 

Keto is een levensstijl waarbij met alle aspecten rekening gehouden.

voeding

Uiteraard moet dit in de eerste plaats worden aangepakt, want onze voeding is heel bepalend voor de productie van onze hormonen, wat dan weer in nauwe relatie staat met onze emoties en omgekeerd.

beweging

Actie ondernemen, iets doen, …
Ruil (een deel) van je tv uurtjes in voor een wandeling en een deel van je computertijd voor een werkje in de tuin. Kom naar buiten en beweeg!

relaties

Je gezin, je familie, vrienden,
dat persoonlijk contact, een knuffel,
een goed gesprek, … het kan soms wonderen doen en je kan er enorme kracht uit putten.

mindset

Geloof in jezelf!
Vergeet gisteren, leef vandaag.
Kijk uit naar morgen!
Wat is je doel, wat wil je bereiken,
hoe kom je er toe?

bioritme

Jouw persoonlijke biologische klok,
je bioritme.
Respecteer je dit niet,
dan mag je je sowieso aan problemen verwachten.

stress

Geen tijd gehad vandaag, ook geen tijd morgen? Hoe moet ik dit allemaal voor mekaar krijgen? Dit is één van de meest onderschatte delen van de leef- en werkbalans.

In het Medisch Centrum Hogeweg te Erembodegem sta ik samen met het ganse team klaar om je helpen waar nodig, zodat we samen al deze aspecten kunnen aanpakken.

Zijn er dus buiten je voeding ook andere zaken die je wil aanpakken? Heb je bij je nieuwe levensstijl ook Medische begeleiding nodig?

Aarzel niet en neem contact op!

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Email
WhatsApp
Twitter
Sofie

Sofie

Belangrijk : Alle informatie op de Website en de inhoud van de blog, inclusief tekst, afbeeldingen en geciteerde statistieken, evenals al het andere materiaal dat hierin is opgenomen (‘de inhoud”), is alleen voor informatiedoeleinden. De inhoud is niet bedoeld als vervanging voor professioneel, medisch advies, medische diagnose en/of behandeling. Negeer geen medisch advies en raadpleeg altijd uw arts als u vragen heeft over een medische aandoening of voordat u iets implementeert dat u heeft gelezen of gehoord in onze inhoud of tijdens eventuele webinars, life video’s, enzovoort. Als bezoeker of gebruiker van de Website verbind je je ertoe op geen enkele wijze en onder geen enkele vorm dan ook het geheel of zelfs een deel van elementen waaruit de Website bestaat te kopiëren, te bewerken, te reproduceren, door te verkopen of op enige andere wijze te gebruiken. zie onze voorwaarden

Recente berichten

Scroll naar boven