Coach Sofie’s interview – Keto voor beginners

Keto Coach Sofie interview Funkyfatfoods

Toen Louisa en Laís van Funky Fat FoodsKetoCacao me contacteerden om te vragen of ik een interview wou doen voor hun blog, moest ik geen twee keer nadenken.

Het is een jong bedrijf dat opgericht is met als doel een eerlijke echte Keto Chocolade reep te maken.

Net omdat het zo moeilijk is om echte Keto Approved chocolade enz… te vinden, besloten ze dan maar om hem zelf te maken.

Ondertussen hebben ze verschillende heerlijke smaken van echte Keto Chocolade op de markt gebracht.

Hun open bedrijfspolitiek, eerlijke producten en het steeds proberen verbeteren/perfectioneren van hun product, verdient alle bewondering.

Daar waar je vaak ziet dat mensen eerst goed starten maar later hun product (in negatieve zin) aanpassen uit winstbejag, doet Funky Fat Foods net het tegenovergestelde.

Zij streven naar verbetering, betere samenstelling, meer smaak, minder onnodige zaken. Dit doen ze niet alleen in hun product zelf, maar ook in de verpakking.

Hun chocolade is heerlijk, bevat geen ongewenste ingrediënten en is lichtjes gezoet met erythritol.

Probeer hem zelf, gebruik onderstaande kortingscode en bestel je favoriete smaak. Kan je niet kiezen? Dan kan je ook een assortiment pakket bestellen.

Funky Fat Foods Keto Cacao assortiment

Wil je weten wat mijn favoriete smaak is en ben je benieuwd naar welke vragen ze me stelden, de antwoorden en de extra tips voor Keto beginners?

Lees het volledige interview via deze link

Bestel Keto Cacao chocolade 
gebruik kortingscode
KETOCOACHINGBELGIUM 
voor 10% op je hele bestelling

Probeer ook de heerlijke recepten met de Keto Cacao chocolade zoals de Keto Soezen, de Keto Crunchy Nutella Protein Fatbars, de Keto Chocolade Hazelnoot granola en de Keto Proof KetoCacao Coffee.

Facebook
Pinterest
LinkedIn
Email
WhatsApp
Twitter
Sofie

Sofie

Belangrijk : Alle informatie op de Website en de inhoud van de blog, inclusief tekst, afbeeldingen en geciteerde statistieken, evenals al het andere materiaal dat hierin is opgenomen (‘de inhoud”), is alleen voor informatiedoeleinden. De inhoud is niet bedoeld als vervanging voor professioneel, medisch advies, medische diagnose en/of behandeling. Negeer geen medisch advies en raadpleeg altijd uw arts als u vragen heeft over een medische aandoening of voordat u iets implementeert dat u heeft gelezen of gehoord in onze inhoud of tijdens eventuele webinars, life video’s, enzovoort. Als bezoeker of gebruiker van de Website verbind je je ertoe op geen enkele wijze en onder geen enkele vorm dan ook het geheel of zelfs een deel van elementen waaruit de Website bestaat te kopiëren, te bewerken, te reproduceren, door te verkopen of op enige andere wijze te gebruiken. zie onze voorwaarden

Volg ons op

Recente berichten

Like onze pagina

Nieuwsbrief

Scroll naar boven